Dödlig Passion

ANDRA DELEN AV DIMMORNAS FOLK

Att försöka döda Dracula blir en spännande och utmanande idé när diskussionerna förs över ett soffbord i Göteborg. Men när verkligheten stirrar dig i vitögat, när mörkrets krafter samlas för att försvara sig, blir känslan en helt annan.

Dödlig passion, som är andra boken i Annika Banfields serie om Dimmornas folk har en perfekt titel, ett slags innehållsförteckning. Den skulle även kunnat heta I död och lust; det är blodigt våldsamt, även sexscenerna har ibland hardcore-stuk. (BTJ)

1654186_741322472553957_1357496305_n

Mathilda kan inte göra mer än att önska Emil och Matteo lycka till. De är på väg till England för att samla ihop sefyrer och Laglösa vampyrer för korståget mot Dracula. Och hon är livrädd för att hon aldrig mer ska få träffa dom.

Det har hon all anledning att vara. Mörkrets krafter är hotade. Kärlek blir till fanatisk passion och plötsligt börjar andra krafter vakna efter tusentals år av vila, krafter som har sitt ursprung i England mystiska förflutna, i det som en gång kallades Camelot.

”Handlingen utspelar sig i magiska Camelot-trakter. Man skulle kunna tro att det blir för mycket. Men Banfield flätar skickligt det realistiska nuet med myterna. Det är precis så sugande spännande som man har rätt att kräva av en vampyrthriller. En fortsättning är ett måste.  - Gull Åkerblom för Bibliotekstjänst

—————-

Titel:  Dödlig Passion
Författare:  Annika Banfield
Förlag:  Idus förlag
Sidor:  397
Bindning:  Danskt band
Omslag:  Sandra Stridh
Utkom:  23 april 2014

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmailfacebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail

Comments are closed.