Svart Passion

FÖRSTA DELEN AV DIMMORNAS FOLK

Tror du att vampyrer inte existerar? Att allt bara är en saga, mytologi, påhittade skräckhistorier? Just detta faktum – att du inte tror – blir till ett fruktansvärt vapen i händerna på det folk som vandrar i dimman. För när terrorn väl slår till är ingen av oss beredd….

Det är svek och blodigt våld, men också passion och förälskelse, drömmen om evigt liv i skönhet. Det är både Dracula och Twilight – men också en hel del nya, överraskande och fascinerande inslag……För vampyrälskare är Svart Passion något att rysa över och njuta av. (Bibliotekstjänst)

OmslagVampyrerna har beslutat sig för att ta över Sverige. Det är bara några månader kvar till den stora dagen. Efter att i hundratals år ha varit utstötta och hatade, skall makten nu bli deras. Den där mörka, regniga hösten startar mardrömmen i Göteborg, en mardröm som snart sprider sig till resten av landet.

Mitt i allt detta finns Mathilda. En helt vanlig 16-åring på ett helt vanligt gymnasium. En ung tjej som den där mörka hösten är väldigt skoltrött och drömmer om att något roligt skall hända. Något annorlunda och spännande.

”Be careful what you wish for”, som man brukar säga…..

Skräckens kalla kårar lägrar sig över stan när den tjocka dimman rullar in över västkusten. I den mörka natten vaknar folket till liv, folket som finns men aldrig syns. Dimmornas Folk.

——–

Titel:   Dimmornas Folk
Författare:  Annika Banfield
Förlag:  Idus Förlag
Sidor:  412
Bindning:  Danskt band
Omslag:  Katrine Kolström
Utkom:  24 september 2013

Omslag1

facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmailfacebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail

Comments are closed.