Dokumentärfilm

Hur har ni det så här i blomningens tid? Det är så vackert ute men tyvärr rätt så kallt.

Jag har roliga nyheter! Efter ett möte i tisdags bestämdes det att en dokumentärfilm skall göras om arbetet med att försöka få Dimmornas Folk till film. Det blir Rizwan Rehmtulla – som gjorde vår trailer – som ska spela in den och vi börjar vid nästa möte. Jätteroligt. Om vi nu inte får finansiering, får det väl bli en dokumentär om vårt misslyckande. Ha ha.

Just nu jobbar jag på en ”outline” som ska gå till de olika TV-kanalerna. Jag har gjort klart det mesta, berättat om karaktärer, miljöer och tankar med berättelsen samt lagt in foton. I början av maj ska jag och Peter (filmproducenten) sätta oss och finslipa denna outline. Och i samband med det ska Rizwan börja filma.

Vi har alltså många spännande timmar framför oss och jag lovar att hålla er uppdaterade.

Ha det bra!

facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmailfacebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail
This entry was posted in Film and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.