Filmplanerna rullar på

Ett mycket intressant möte i går med såväl filmproducent som filmkonsult. Diskussionen fokuserade på hur man ska ”paketera” berättelsen – film eller TV-serie. Problemet är att ungdomar i dag inte ser svensk film och att om man istället gör den på engelska måste man konkurrera med Hollywood vampyrfilmer. Och det är nästan omöjligt.

Kanske en TV-serie är bättre? Men ska den göras på svenska eller engelska?

Nästa steg är att producenten ska få läsa även del 2 och del 3 över jul. Själv ska jag skriva ner ett tre sidor långt synopsis över handlingen i hela serien, så att vi ser vad som ska tas bort och vad som ska behållas.

Det här känns väldigt spännande och roligt.

facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmailfacebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail
This entry was posted in Film and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.